Danes je Ned 21 Apr 2019, 15:18

Čeprav skušajo Administratorji in moderatorji tega foruma odstraniti ali popraviti neprimerna besedila tako hitro, kot je mogoče, ni mogoče preverjati vsakega sporočila. Zato vas obveščamo, da vsa sporočila, objavljena v tem forumu, izražajo mnenja in poglede avtorja sporočila in ne mnenja in pogleda upraviteljev, moderatorjev ali Administratorja (razen za njihova lastna sporočila) in zato za objavljena sporočila niso odgovorni.

Zavezujete se, da ne boste objavljali sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, člane tega foruma. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno prepreči dostop do forumov (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima Administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani. Upravitelj, Administratorji in Moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.

Sistem na tem forumu uporablja piškotke (cookies), ki shranijo podatke na vaš osebni računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobene informacije, ki ste jo vnesli zgoraj; služijo samo za to, da olajšajo spremljanje foruma v vaše zadovoljstvo. Vaš elektronski naslov bo uporabljen le za potrditev podrobnosti in gesla pri vaši registraciji, (ter za pošiljanje novega gesla, če je pozabite obstoječe geslo).

Klikni Registriraj se spodaj, če se strinjaš z omejitvami teh pogojev. Če si v dvomih, se posvetuj z upravljalci strani.
1. člen - Prepovedano je spodbujati k narodni, rasni, verski, spolni ali drugi neenakopravnosti, k nasilju in vojni ter izzivati narodno, rasno, versko, spolno ali drugo sovraštvo ali nestrpnost. - Prepovedana je razžalitev, obrekovanje, žaljiva obdolžitev in opravljanje. 2. člen - Zahteva se argumentiran pogovor, ki se nanaša na predmet razprave. Zaželeno je, da je podkrepljen z viri. - Sklicevanje na lastno avtoriteto je nezaželeno. 3. člen - V odgovorih je potrebno slediti vsebini postavljene teme ali novice. 4. člen - Naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino. Naslovi podobni "hitro odgovori", "ne dela" so prepovedani. 5. člen - Prepovedano je postavljanje enakih ali podobnih tem in vprašanj v različnih oddelkih Foruma ali temah. 6. člen - Prepovedana je pretirana uporaba velikih črk (kričanje). Pretirana uporaba pomeni več kot 10% VELIKIH ČRK. 7. člen - Prepovedano je masovno pošiljanje sporočil ali postavljanje tem. - Prepovedano je oživljanje neaktivne teme, brez podajanja novih informacij. 8. člen - Nezaželena je uporaba kletvic. Spremenjene bodo v ****. 9. člen - Prepovedano je objavljanje in iskanje pornografskih vsebin ter povezav do njih. - Prepovedano je objavljanje in iskanje snovi, predmetov, navodil za postopke ali dejavnosti, katerih promet je prepovedan z zakonom. 10. člen - Prepovedano je uporabljati več uporabniških imen. - Europa network si pridržuje pravico, da izbriše uporabniški račun, če registrirani uporabnik v šestih mesecih šteto od registracije ne objavi nobenega sporočila. Če uporabnik v roku iz prejšnjega stavka objavi samo oglas v Malih oglasih, se izbriše tudi vsebina oglasa.